Question Time

Hello sharenator

question time blank lead 203x152


I have been making a few posts now, and being an idiot i some times forget to give the post a picture how come i can not add one later after i have posted, i can change everything but the picture for it ?

Why ?
Would appreciate if you could answer this :)

Feel Free To ask Any question you have ?

Thanks guys

You might be interested

Comments

Reply Attach
  • 1

    does it say IO error?

    • gryxng
    • August 11, 2010, 5:31 pm
    Reply
  • 1

    I know, it's frustrating. Changing a picture or adding credits after you submitted your post is not possible at the moment, but it's somewhere in our ever growing to-do list. I'd love to have this fixed as soon as possible.

    • Paul
    • August 11, 2010, 5:35 pm
    Reply
  • 1

    I don't think this is what GangsterMonkey was referring to, but this is interesting. Are you getting this error when uploading a file?

    • Paul
    • August 11, 2010, 5:37 pm
    Reply
  • 1

    yeah it says that when im trying to upload some pictures

    • gryxng
    • August 11, 2010, 5:48 pm
    Reply
  • 1

    It would really help if you answered a few questions. What browser are you using? Are you always having this problem? Where are you having this problem - at home, work or school? If you know, is your network behind a proxy?

    • Paul
    • August 11, 2010, 6:07 pm
    Reply
  • 1

    um im using Mozilla, this problem is at home, and no my network is not behind a proxy

    • gryxng
    • August 11, 2010, 9:59 pm
    Reply
  • 1

    Thank could you keep my informed please
    also how do you tag people in what you are saying ? ??

    Reply
  • 1

    I've been having the exact same problem using the exact same browser as well. I used to be able to post pics fine until the new posting system.

    • Jozzoh
    • August 12, 2010, 1:01 am
    Reply
Related Posts